Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier între Sebeș și Petrești: Două persoane rănite, după ce un autoturism a intrat într-un cap de pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident petresti cap de pod02Un accident rutier s-a petrecut duminică după-amiaza pe DN 67C, între Sebeș și Petrești. Din primele informații, un autoturism care se deplasa în direcția Petrești –  Sebeș s-a izbit de un cap de pod. Două persoane au fost transportate la spital.

La fața locului a intervenit și un echipaj de la departamentul de Descarcerare al ISU Alba, pentru scoaterea unei victime  rămasă captivă între fiarele contorsionate ale mașinii.

UPDATE: Din informațiile de la fața locului, șoferul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în județul Alba, s-a angajat în efectuarea unei depășiri, iar la revenirea pe banda sa de mers a acroșat un autoturism marca Dacia, după care s-a izbit de un cap de pod. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată  între fiarele mașinii, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a putea fi eliberată.

Cele două victime, șoferul și pasagerul, au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, la ora 18.13, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată printr-un apel la 112, cu privire la faptul că pe raza localităţii Petreşti s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că H.M.S., de 42 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada   1 Mai din Petreşti, s-a angajat în depăşirea unui autoturism, iar în momentul în care a revenit pe banda sa de circulaţie, a acroşat autoturismul depăşit după care a intrat în coliziune cu un podeţ.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă al primului autoturism, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba unde a rămas internat.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

 Alexandra MATEȘ

[nggallery id=753]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea