Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Exemplu de parcare ”nesimțită” în zona Pieței din Cetate – un șofer a ”botezat” gazonul proaspăt pus de municipalitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imaginea zilei, trimisă de un cititor, surprinde ”botezul” pe care l-a făcut, sâmbătă, un șofer albaiulian, gazonului proaspăt pus de municipalitate, pe str. Ghioceilor din apropierea Pieței Cetate.

parcare piata3Parcarea este de-a dreptul nesimțită, iar șoferul cu atât mai mult, mai ales că după ce ”a comis-o”, tot el s-a simțit lezat când a observat că este fotografiat, și a făcut un mic scandal la locul faptei. Apoi a plecat în trombă, lăsând amintire o urmă adâncă de roată.

În rest, așa cum vedeți în altă poză, în zonă nimic nu s-a schimbat. Regulile de circulație funcționează în continuare pe dos: pietonii circulă pe carosabil pentru că autoturismele sunt parcate pe trotuar, iar cei abilitați să facă ordine ajung rar pe-acolo. Ceea ce, într-un fel, este normal: din cauza aglomerației și blocajelor create, polițiștii locali nu prea pot intra pe străzile respective… cu mașina din dotare.

[nggallery id=707]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, de la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte” Sâmbătă, 27 aprilie 2024, malul râului Ampoi a fost locul de desfășurare a petrecerii de Anul Nou, organizată de comunitatea srilankezilor din România. Sute de persoane au petrecut la Alba Iulia, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea