FOTO/ ȘTIREA TA: Exemplu de parcare ”nesimțită” în zona Pieței din Cetate – un șofer a ”botezat” gazonul proaspăt pus de municipalitate

Paul Voicu - Primar 2020

Imaginea zilei, trimisă de un cititor, surprinde ”botezul” pe care l-a făcut, sâmbătă, un șofer albaiulian, gazonului proaspăt pus de municipalitate, pe str. Ghioceilor din apropierea Pieței Cetate.

parcare piata3Parcarea este de-a dreptul nesimțită, iar șoferul cu atât mai mult, mai ales că după ce ”a comis-o”, tot el s-a simțit lezat când a observat că este fotografiat, și a făcut un mic scandal la locul faptei. Apoi a plecat în trombă, lăsând amintire o urmă adâncă de roată.

ELIT

În rest, așa cum vedeți în altă poză, în zonă nimic nu s-a schimbat. Regulile de circulație funcționează în continuare pe dos: pietonii circulă pe carosabil pentru că autoturismele sunt parcate pe trotuar, iar cei abilitați să facă ordine ajung rar pe-acolo. Ceea ce, într-un fel, este normal: din cauza aglomerației și blocajelor create, polițiștii locali nu prea pot intra pe străzile respective… cu mașina din dotare.

[Gallery not found]

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Așa zis-a Burebista 28 iunie 2015 at 21:48

Au și ei mașină și cred că pot intra până în piață cu ea. E greu să o lase puțin mai departe și să parcurgă o distanță cu plasele până la mașină. Doar sunt bărbați, ca naiba! Nici o plasă nu pot să ducă? Dacă te uiți la ei merg la sală să arate pectoralii dar în fața unei plase se dau bătuți.

Deceneu 29 iunie 2015 at 10:14

@Așa zis-a Burebista
De fapt ar trebui să muţi cratima şi să te intitulezi Așa-zisa Burebista.

Așa zis-a Burebista 29 iunie 2015 at 12:04

De ce?

daniel 29 iunie 2015 at 8:50

Daca nu-i dati si nr de inmatriculare … degeaba ati facut o stire despre el … ca in felul asta nu stie nimeni cine e. Daca i-ati fi dat nr, l-ati fi facut de rusine …

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...