Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| 12 cadre universitare din Polonia și Spania, prezente la Alba Iulia, în 8-12 iunie, la Săptămâna Erasmus+

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Nouă cadre universitare din Polonia și trei din Spania sunt prezente la Alba Iulia, în perioada 8-12 iunie, la Săptămâna internațională Erasmus+, eveniment organizat de Centrul de Relații Internaționale al Universității „1 Decembrie 1918”.

Erasmus+14Evenimentul de deschidere a avut loc marți, în Sala Senatului din Palatul Apor. Directorul Centrului pentru Relaţii Internaţionale, coordonator al programului Erasmus, Teodora Iordăchescu, a precizat că programul a fost realizat astfel încât partenerii din universitățile străine să aibă parte de o experiență deosebită, să cunoască atât administrativ universitatea cât și din punct de vedere cultural și istoric. Totodată, ei vor avea ocazia să-și prezinte universitățile unde predau.

Prof. Diana Câmpan le-a spus oaspeților că este foarte important ca studenții din Alba Iulia să se simtă ca într-o familie atunci când merg să studieze, prin programul Erasmus, la instituțiile de învățământ partenere din Spania și Polonia.

La deschidere a fost prezent și rectorul Daniel Breaz și prorectorul Moise Achim.

În această săptămână vor avea loc o serie de evenimente dedicate internaționalizării învățământului superior european, în concordanță cu strategia Consiliului Europei pentru Educație.

În fiecare dintre cele 5 zile sunt organizate workshop-uri, vizite la obiective turistice din județul Alba, și din județele învecinate sau sesiuni interactive.

[nggallery id=620]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupa 0 negativ. ”Pacienți cu diverse afecțiuni grave au nevoie de transfuzie pentru a supraviețui”

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupa 0 negativ. ”Pacienți cu diverse afecțiuni grave au nevoie de transfuzie pentru a supraviețui” Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat marți, 15 mai 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupa 0 negativ. ”În județul Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea