Rămâi conectat

Sport

Evoluție de excepție a tenismanului cugirean Lucian Codea. Obiectiv pentru 2016: Să devină nr. 1 în tenisul românesc, la categoria 10 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

TENISMAN CUGIRTânărul tenisman, Lucian Codea de la ,,Asociația Club Sportiv de Tenis Alba Cugir’’, pregătit de antrenorul Gheorghe Hârceagă, a avut o evoluție spectaculoasă la numeroasele turneele la care a participat, reușind să-și etaleze calitățile deosebite de jucător talentat și ambițios.  

Punctul culminant a fost atins în cursul lunii mai a.c, când Lucian a excelat prin două rezultate de excepție.

La turneul de la Sibiu ,,Cupa Pamira’’ a obținut locul I la simplu (12 ani) și  locul I la dublu (10 ani), iar la Cupa ,,Electromax’’ 2015, desfășurată la Petroșani, sportivul cugirean a înregistrat un nou succes urcând pe primul loc al podiumului pentru rezultatul obținut la categoria 10 ani băieți, atât la simplu cât și la dublu.

Deși abia a împlinit 9 ani, fapt pentru care îi dorim și noi, ,,La mulți ani’’, tânărul tenisman are în față o țintă provocatoare, pentru că așa cum ne spunea Gheorghe Hârceagă, obiectivul principal al antrenorului, sportivului și al clubului este ca în ianuarie  2016, Lucian să devină numărul 1 în tenisul românesc, la categoria 10 ani. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii de la LPS Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii 10 și 11 ai În ultimele două săptămâni înotătorii de la LPS Alba, la categoriile copii 10 si 11 ani, calificati la etapele finale ale Campionatelor Naționale, au luat startul în competițiile dedicate categoriei lor de vârstă. În bazinul din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea