Rămâi conectat

Sport

Evoluție de excepție a tenismanului cugirean Lucian Codea. Obiectiv pentru 2016: Să devină nr. 1 în tenisul românesc, la categoria 10 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

TENISMAN CUGIRTânărul tenisman, Lucian Codea de la ,,Asociația Club Sportiv de Tenis Alba Cugir’’, pregătit de antrenorul Gheorghe Hârceagă, a avut o evoluție spectaculoasă la numeroasele turneele la care a participat, reușind să-și etaleze calitățile deosebite de jucător talentat și ambițios.  

Punctul culminant a fost atins în cursul lunii mai a.c, când Lucian a excelat prin două rezultate de excepție.

La turneul de la Sibiu ,,Cupa Pamira’’ a obținut locul I la simplu (12 ani) și  locul I la dublu (10 ani), iar la Cupa ,,Electromax’’ 2015, desfășurată la Petroșani, sportivul cugirean a înregistrat un nou succes urcând pe primul loc al podiumului pentru rezultatul obținut la categoria 10 ani băieți, atât la simplu cât și la dublu.

Deși abia a împlinit 9 ani, fapt pentru care îi dorim și noi, ,,La mulți ani’’, tânărul tenisman are în față o țintă provocatoare, pentru că așa cum ne spunea Gheorghe Hârceagă, obiectivul principal al antrenorului, sportivului și al clubului este ca în ianuarie  2016, Lucian să devină numărul 1 în tenisul românesc, la categoria 10 ani. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea