Evoluție de excepție a tenismanului cugirean Lucian Codea. Obiectiv pentru 2016: Să devină nr. 1 în tenisul românesc, la categoria 10 ani

TENISMAN CUGIRTânărul tenisman, Lucian Codea de la ,,Asociația Club Sportiv de Tenis Alba Cugir’’, pregătit de antrenorul Gheorghe Hârceagă, a avut o evoluție spectaculoasă la numeroasele turneele la care a participat, reușind să-și etaleze calitățile deosebite de jucător talentat și ambițios.  

Punctul culminant a fost atins în cursul lunii mai a.c, când Lucian a excelat prin două rezultate de excepție.

La turneul de la Sibiu ,,Cupa Pamira’’ a obținut locul I la simplu (12 ani) și  locul I la dublu (10 ani), iar la Cupa ,,Electromax’’ 2015, desfășurată la Petroșani, sportivul cugirean a înregistrat un nou succes urcând pe primul loc al podiumului pentru rezultatul obținut la categoria 10 ani băieți, atât la simplu cât și la dublu.

Deși abia a împlinit 9 ani, fapt pentru care îi dorim și noi, ,,La mulți ani’’, tânărul tenisman are în față o țintă provocatoare, pentru că așa cum ne spunea Gheorghe Hârceagă, obiectivul principal al antrenorului, sportivului și al clubului este ca în ianuarie  2016, Lucian să devină numărul 1 în tenisul românesc, la categoria 10 ani. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...