Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO Tentativă de suicid la Alba Iulia: Un tânăr a amenințat că se aruncă de pe o clădire aflată în construcție, pe B-dul Republicii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii și pompierii din Alba Iulia au intrat în alertă, luni seara, după ce au fost anunțați că un tânăr vrea să se arunce de pe o clădire aflată în construcție.

TENTATIVA SUICID ALBA IULIAIncidentul a fost localizat, pe B-dul Republicii. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani. Echipele sosite la fața locului încearcă să-l convingă să coboare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE1: Bărbatul a fost convins destul de repede să coboare de pe clădire. Polițiștii au constatat că este vorba de un ”recidivist”, fiind la a treia ”ispravă” de acest fel, primele două petrecându-se în toamna anului trecut și în luna martie a acestui an, când a amenințat că se aruncă de pe clădirea Alba Pam din apropierea Gării.

De fiecare dată, Ciprian și-a cerut scuze pentru gestul său și a explicat că s-a gândit la sinucidere deoarece nu își găsește un loc de muncă, trăiește foarte greu, de pe o zi pe alta, și nu mai poate suporta o astfel de viață.

UPDATE 2: ”Nu am mai suportat viața asta.  Am vrut să-mi iau viața, nu mai am pe nimeni. Nu mai suport. Nu știu ce e cu mine de la un timp…Vreau și eu un loc de muncă. Dacă se poate să-mi dea un loc de muncă, la Primărie, oriunde. Am o pensie de handicap”, a spus tânărul.

Ciprian Bucea este din Ploiești, are domiciliul în județul Alba – Câmpeni și  locuiește temporar în Centrul Social de Urgență, pentru persoane fără adăpost, din apropierea gării Alba Iulia. Tânărul ar suferi de o boală psihică.

Vezi și FOTO: Bărbat din Alba Iulia amenință că se aruncă de pe clădirea AlbaPam, de lângă gară UPDATE

FOTO: O nouă tentativă de suicid la Alba Iulia – Un bărbat amenință că se aruncă de pe clădirea Albapam

[nggallery id=457]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea