Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Liga a 3-a: Arieşul Turda – Industria Galda de Jos 3-2 (1-0) *Eșec cu probleme de arbitraj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos a pierdut în deplasarea de la Turda, cu formaţia locală Arieşul, scor 2-3 (0-1), meci contând pentru etapa a 23-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a.Ariesul Turda - Industria Galda25 Întâlnirea a fost încărcată de evenimente, oaspeții acuzând arbitrajul mai ales la deschiderea scorului, când a fost lovit portarul Cătălin Ștef. Conduși cu 3-0 în minutul 65, oaspeții au revenit în joc, Alin Cîmpean intrat în teren după pauză marcând o dublă (min. 84 și 88, din penalty). Revenind de la 0-3, Industria putea chiar egala în minutul 90, când Frențiu a ratat o situație imensă.

*Portarul Ștef, lovit la deschiderea scorului

Scorul a fost deschis în minutul 41 la o fază extrem de controversată. Portarul Ștef a ieșit în întâmpinarea atacantului Șeuca, cei doi s-au ciocnit violent, iar goalkeeperul Galdei a rămas întins pe gazon fiind lovit în arcadă. Faza a continuat iar ex-uniristul Fl. Sabou a marcat,Ariesul Turda - Industria Galda26 șutând în poarta goală. Din pricina problemelor medicale acuzate de portar, meciul a fost întrerupt 5 minute, iar accidentarea l-a obligat pe Ștef să părăsească terenul în minutul 65!

 În minutul 55, Șeucă a majorat avantajul cu un șut din cădere. Arieșul s-a desprins prin Șasa (min. 60), după o lovitură liberă șut din careu.

Handicapul  a fost redus în mintul 84, prin A. Cîmpean (șut în diagonală, la vinclul opus, o reușită extraordinară).

*Penalty la semnalizarea asistentului!

În minutul 86, portarul Țicrea l-a lovit pe Frențiu, deși mingea se juca în altă parte a terenului, dar centralul nu acordă nimic și s-a creat o altercație.

La intervenția asistentului, după o altă busculadă, în care au fost implicați jucătorii ambelor tabere, s-a schimbat decizia și se acordă penalty, transformat de A. Cîmpean.

Sunt mulțumit de joc și cred că dacă era un arbitru mai experimentat nu pierdeam. La primul gol a fost fault la portar, Ștef fiind inconștient câteva zeci de secunde. Apoi la penalty-ul nostru, dat pentru lovirea adversarului, trebuia eliminat și portarul advers. Dacă nu erau aceste probleme de arbitraj, cu siguranță luam un punct„, a spus antrenorul Paul Ciucă.

În minutul 90, Frențiu a ratat o egalare surprinzătoare, ratând din 2 metri, singur cu poarta goală. În minutul 90+1, Haiduc a fost eliminat pentru cumul de avertismente.

Au evoluat echipele: *Arieşul: Ţicrea – Şoancă, Tarcea, Cordoş, Șasa, Ionescu, Tircrea, Șeucă, Fl. Sabou, Matis, David; rezerve Pampea, Nedeşan, Maier, Chişu, Oltean, Szabo, Pleşa. Antrenor Cosmin Tilincă.

*Industria: Ştef (65, M. Ordean) – Necreală, Haiduc, Căt. Ivaşcu (75, Al. Man), Cr. Ivaşcu, P. Medrea, R. Lungu, D. Lupşan (65, Cioară), Frenţiu, Baghiu (65, Cîmpean), Bodea; rezerve Nicoară, Goangă, Chirilă.

Foto: Gligor UDREA și Turda News

[nggallery id=448]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea