Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Vântul face ravagii la Alba Iulia. Semafor doborât pe carosabil, în zona Stadion

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

semafor doborat alba iulia11Vântul puternic a început să facă ravagii în Alba Iulia. Un stâlp de semafor a fost doborât pe carosabil, luni după-amiaza, în zona Stadion. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Județul Alba se află sub avertizare de Cod Galben de vânt puternic, iar pe lângă furia vântului, care a suflat cu 60 de kilometri la oră, simțită de trecători, în municipiul Alba Iulia s-au înregistrat și unele pagube.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Instalația șubrezită a unui semafor din zona Stadion a fost doborâtă și doar semafor doborat alba iulia06norocul a făcut ca acesta să nu cadă pestre vreo mașină sau vreun trecător, având în vedere că semaforul se afla chiar lângă trecerea de pietoni. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de la Poliție, pentru a dirija traficul și a asigura zona, iar trecătorii au fost ținuți la distanță, până ce un electrician a izolat firele de curent.

”Din păcate de-a lungul timpului au existat incidente în trafic care au forțat succesiv structura de rezistență a brațului semaforului. Balansul produs de vânt în ultimele zile a determinat cedarea flanșei care susține semaforul. Evident, când s-a montat acel punct de semaforizare, soluțiile presupuneau structuri masive și greoaie. Vom acționa cu celeritate pentru a găsi o structură mai suplă, să înlocuim cât se poate de repede brațul defect. În acest interval, circulația rutieră este reglementată de signalistica existentă, iar polițiștii supraveghează intersecția”, a declarat Mihai Coșer, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, pentru Ziarul Unirea.

[nggallery id=357]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii O parte din păgubiții din scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat din nou marți, 7 mai 2024, de data aceasta în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Citește și: Scandalul imobiliar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea