Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Vântul face ravagii la Alba Iulia. Semafor doborât pe carosabil, în zona Stadion

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

semafor doborat alba iulia11Vântul puternic a început să facă ravagii în Alba Iulia. Un stâlp de semafor a fost doborât pe carosabil, luni după-amiaza, în zona Stadion. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Județul Alba se află sub avertizare de Cod Galben de vânt puternic, iar pe lângă furia vântului, care a suflat cu 60 de kilometri la oră, simțită de trecători, în municipiul Alba Iulia s-au înregistrat și unele pagube.

Instalația șubrezită a unui semafor din zona Stadion a fost doborâtă și doar semafor doborat alba iulia06norocul a făcut ca acesta să nu cadă pestre vreo mașină sau vreun trecător, având în vedere că semaforul se afla chiar lângă trecerea de pietoni. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de la Poliție, pentru a dirija traficul și a asigura zona, iar trecătorii au fost ținuți la distanță, până ce un electrician a izolat firele de curent.

”Din păcate de-a lungul timpului au existat incidente în trafic care au forțat succesiv structura de rezistență a brațului semaforului. Balansul produs de vânt în ultimele zile a determinat cedarea flanșei care susține semaforul. Evident, când s-a montat acel punct de semaforizare, soluțiile presupuneau structuri masive și greoaie. Vom acționa cu celeritate pentru a găsi o structură mai suplă, să înlocuim cât se poate de repede brațul defect. În acest interval, circulația rutieră este reglementată de signalistica existentă, iar polițiștii supraveghează intersecția”, a declarat Mihai Coșer, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, pentru Ziarul Unirea.

[nggallery id=357]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea