Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Târgovişte – Volei Alba-Blaj 2-3, în al doilea meci al finalei! *Echipa din „Mica Romă”, la o victorie de titlu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba-Blaj este foarte aproape să devină regina voleiului românesc după cele două victorii de senzație realizate în primele meciuri pentru medaliile de aur.  Volei Alba-Blaj a dat o nouă lovitură lângă Turnul Chindiei și a câștigat al doilea joc cu CSM Târgoviște din finala mare a campionatului, scor 3-2 (25-17, 18-25, 25-14, 12-25, 15-9), după o întâlnire dramatică, tranșată în „setul de aur”

Superba echipă a lui Zakoc conduce cu 2-0 la general și are o șansă imensă să câștige titlul acasă, în propria sală, o performanță extraordinară pentru o localitate de numai 20.000 de locuitori.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Mult mai echilibrat

CSM Târgoviște a arătat o altă față comparativ cu primul duel din finală. Amfitrioanele s-au agățat cu disperare de acest meci și au reușit să egaleze în două rânduri. Blajul a luat primul set, apoi a scăzut ritmul, iar trupa lui Dragan Nesic au cucerit primul set din finala mare. Vizitatoarele și-au revenit, au căpătat iarăși consistența dorit și au câștigat lejer setul al treilea. Istoria s-a repetat și în setul al 4-lea, cu CSM Târgoviște aflată în prim plan, gazdele împingând confruntarea în „setul de aur”

Titlul se va decide la Blaj, în 27 și 28 aprilie. Volei Alba-Blaj mai are nevoie de un succes din două jocuri pentru a celebra primul titlu național din istoria județului Alba, la nivelul sporturilor de echipă.

Volei Alba Blaj: Adina Salaoru, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero), Bojana Radulovic, Ivana Djerisilo, Roxana Ivanof, Ioana Nemţanu, au mai intrat Martina Utla, Jacqueline Souza, Adriana Dudnic, Adina Stanciu.

Volei Alba Blaj a debutat senzațional în prima finală din istoria clubului înființat în urmă cu 4 ani și a câștigat întâiul joc, la Târgoviște, scor 3-0.

Foto: Volei Alba-Blaj

[nggallery id=349]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea