Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Târgovişte – Volei Alba-Blaj 2-3, în al doilea meci al finalei! *Echipa din „Mica Romă”, la o victorie de titlu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba-Blaj este foarte aproape să devină regina voleiului românesc după cele două victorii de senzație realizate în primele meciuri pentru medaliile de aur.  Volei Alba-Blaj a dat o nouă lovitură lângă Turnul Chindiei și a câștigat al doilea joc cu CSM Târgoviște din finala mare a campionatului, scor 3-2 (25-17, 18-25, 25-14, 12-25, 15-9), după o întâlnire dramatică, tranșată în „setul de aur”

Superba echipă a lui Zakoc conduce cu 2-0 la general și are o șansă imensă să câștige titlul acasă, în propria sală, o performanță extraordinară pentru o localitate de numai 20.000 de locuitori.

*Mult mai echilibrat

CSM Târgoviște a arătat o altă față comparativ cu primul duel din finală. Amfitrioanele s-au agățat cu disperare de acest meci și au reușit să egaleze în două rânduri. Blajul a luat primul set, apoi a scăzut ritmul, iar trupa lui Dragan Nesic au cucerit primul set din finala mare. Vizitatoarele și-au revenit, au căpătat iarăși consistența dorit și au câștigat lejer setul al treilea. Istoria s-a repetat și în setul al 4-lea, cu CSM Târgoviște aflată în prim plan, gazdele împingând confruntarea în „setul de aur”

Titlul se va decide la Blaj, în 27 și 28 aprilie. Volei Alba-Blaj mai are nevoie de un succes din două jocuri pentru a celebra primul titlu național din istoria județului Alba, la nivelul sporturilor de echipă.

Volei Alba Blaj: Adina Salaoru, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero), Bojana Radulovic, Ivana Djerisilo, Roxana Ivanof, Ioana Nemţanu, au mai intrat Martina Utla, Jacqueline Souza, Adriana Dudnic, Adina Stanciu.

Volei Alba Blaj a debutat senzațional în prima finală din istoria clubului înființat în urmă cu 4 ani și a câștigat întâiul joc, la Târgoviște, scor 3-0.

Foto: Volei Alba-Blaj

[nggallery id=349]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea