Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Vinerea Patimilor, duel Alba – Bihor în Liga a 3-a *Astăzi, ora 17.00, Industria Galda – CSC Sânmartin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-FCM Baia Mare48Vinerea Mare se sărbătoreşte prin muncă, întrucât este rost de fotbal în Liga a 3-a, Seria a 5-a, meciurile etapei a 19-a fiind programate astăzi, de la ora 17.00. În ceea ce le priveşte pe conjudeţene, programarea prevede un duel interjudeţean între Alba şi Bihor, după ce în tur, reprezentantele noastre au suferit înfrângeri.
*Industria Galda – CSC Sânmartin (în tur, 3-6)
Nou-promovata (locul 11, 21 de puncte) traversează o perioadă fericită, cu 4 puncte strânse în ultimele două confruntări (victorie cu Unirea Dej şi egal la Bistriţa). Elevii lui Paul Ciucă au în faţă un oponent în criză (locul 6, 27 de puncte), CSC Sânmartin venind după două eşecuri la rând şi un singur punct strâns în 270 de minute (remiză la Bistriţa). Echipierii de la Industria au făcut un gest creştinesc (o iniţiativă lăudabilă a jucătorilor), au strâns bani şi aseară au împărţiţi mici cadouri persoanelor de la Spitalul Neuropsihiatric din Galda de Jos.
*CS Oşorhei – Metalurgistul Cugir (în tur, 3-2)
Bihorenii nu au obţinut niciun punct în ultimele trei etape, mai mult nu au reuşit să marcheze nici măcar un gol. La Alparea, elevii lui Rudy Kovacs vor primi replica cugirenilor, iar gazdele (locul 7, 27 de puncte) nu-şi mai pot permite paşi greşiţi pentru a nu coborî în clasament în zona retrogradării. De partea cealaltă, Metalurgistul se află în apropierea podiumului (locul 4, 31 de puncte), însă dezamăgirea e maximă sub Drăgana după înfrângerea drastică (0-3) din derby-ul cu liderul FCM Baia Mare, ce a însemnat stoparea oricăror vise de promovare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea