Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Performanţa Ighiu – Olimpia Aiud 3-1, în cel de-al doilea derby al rundei *Himcinschi rămâne aproape de Manea

Tudor Stan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Performanţa Ighiu şi Olimpia Aiud s-au întâlnit în cel de-al doilea derby al primei runde din returul Ligii a IV-a. Performanta Ighiu-Olimpia Aiud15Cele două formaţii clasate pe ultimele două locuri ale podiumului au oferit un duel de calitate pe terenul de la Ighiu, iar formaţia lui Adorian Himcinschi a reuşit să se impună cu scorul de 3-1 (1-0), goluri Romică David (40), Morar (46,75), respectiv Todea (67) şi să rămână la două lungimi în spatele liderului Mureşul Vinţu de Jos, care a trecut ieri într-un alt derby de Şurianu Sebeş. La scorul de 2-0 pentru gazde, în minutul 56, căpitanul Olimpiei, Val. Drăgan a ratat o lovitură de la 11 metri.

De Ziua Femeii, derby-ul dintre Performanţa Ighiu şi Olimpia Aiud a fost unul extre mde disputat, cu ocazii la ambele porţi, însă cu un plus pentru echipa din Ighiu, care în faţa propriilor suporteri a reuşit să se impună. R. David, golgeterul ultimelor 3 sezoane din Liga a IV-a, a debutat cu gol în echipa lui Himcinschi. Imediat după pauză meciul a devenit unul dramatic, Morar a punctat pentru 2-0 (46), iar Val. Drăgan a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 56. Todea a redus diferenţa de pe tabelă (67), însă Morar a irosit orice emoţie pentru Ighiu, când în minutul 75 a realizat dubla şi a închis tabela la scorul de 3-1. Cu această victorie Performanţa Ighiu se menţine în lupta pentru titlu, rămânând la 2 puncte în spatele liderului Mureşul Vinţu de Jos.

Performanţa: Unchiaş – Contor, Potopea, H. Marian, G. Toma, R. Morar, Ov. Turuş, Bălaş, R. Moga, S. Turuş, R. David. Antrenor Adorian Himcinschi.
Olimpia: Clipici – Sas, Todea, G. Szekely, Căt. Muntean, B. Bucur, Guţ, Ilea, Coltor, Val. Drăgan, A. Bălan. Antrenor Radu Andone.

În celălat meci care s-a disputat de la aceeaşi ora: CIL Blaj – ASC Pianu 1-3 (0-1). Au marcat: Comănici (75 – penalty)/ Andreiu (9), Grosu (69, 88). Comănici a fost eliminat în min. 85.

[nggallery id=118]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Competitorii din Alba, salbă de medalii la Campionatele Europene de Powerlifting | Bianca Todorescu și Alexandra Cazacu (CS Unirea Alba Iulia) – aur

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Competitorii din Alba, salbă de medalii la Campionatele Europene de Powerlifting | Bianca Todorescu și Alexandra Cazacu (CS Unirea Alba Iulia) – aur Performanțe remarcabile realizate de competitorii din Alba la Campionatul European de Powerlifting pentru juniori II, juniori I, seniori, masculin și feminin, disputat de curând în Hamm (Luxemburg), campiooane europene devenind Bianca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea