Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia a învins Piestanske Cajky 56-52 și s-a calificat în finala CEWL!

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Kara Trutnov - CSU Alba Iulia8În prima semifinală a Final Four-ului CEWL ce se dispută la Nymburk, în Cehia, CSU Alba Iulia a învins cu emoţii pe Piestanske Cajky, scor 56-52 (14-17, 15-13, 16-5, 11-7) și s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în finala întrecerii continentale. Finala va avea loc mâine de la ora 15.00 (ora României).

CSU Alba Iulia nu a avut probleme în precedentele întâlniri cu echipa din Slovacia, însă în semifinala de astăzi, albaiuliencele au întâmpinat mici probleme în relaţiile de joc, iar partida a devenit una extrem de echilibrată. Piestanske a început mai bine jocul, iar după primul sfert CSU Alba Iulia era condusă cu 17-14. Slovacele au intrat cu avantaj şi la cabine, scorul pauzei fiind de 30-29 pentru Piestanske. Imediat după reluarea partidei Popov a sunat adunarea, iar baschetbalistele din Alba Iulia şi-au revenit şi au reuşit să marcheze coş după coş, scorul devenind favorabil echipei din Alba Iulia, 45-35 înainte de ultimul sfert. Deşi au reuşit să câştige ultimul sfert, Piestanske nu s-a impus la final, iar CSU Alba Iulia a reuşit să câştige semifinala CEWL cu 56-52 şi totodată calificarea în ultimul act al competiţiei, având şansa să îşi păstreze trofeul cucerit anul trecut la Alba Iulia.

*Bogdan Duma: „Jocul a lăsat de dorit”

Prezent la turneul final organizat la Nymburk, Bogdan Duma, preşedintele echipei CSU Alba Iulia s-a declarat mulţumit de calificarea echipei în ultimul act al CEWL, însă acesta nu a fost încântat de ceea ce a văzut pe terenul de joc. „Nu ne-am prezentat la nivelul la care ne aşteptam. Au fost foarte multe ratări şi am fost conduşi în majoritatea timpului pe durata primelor două sferturi. Nu a fost cea mai bună zi a noastră, dar e bine că ne-am calificat şi ne-am calificat în finală”, a declarat Bogdan Duma, oficialul echipei din Alba Iulia.

Pentru CSU Alba Iulia au punctat: Jessica Kuster – 19 puncte, Elisabeth Pavel – 14, Alexandra Uiuiu – 9, Wumi Agunbiade – 8, Valencia McFarland – 6.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea