Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia a învins Piestanske Cajky 56-52 și s-a calificat în finala CEWL!

Tudor Stan

Publicat

în

Kara Trutnov - CSU Alba Iulia8În prima semifinală a Final Four-ului CEWL ce se dispută la Nymburk, în Cehia, CSU Alba Iulia a învins cu emoţii pe Piestanske Cajky, scor 56-52 (14-17, 15-13, 16-5, 11-7) și s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în finala întrecerii continentale. Finala va avea loc mâine de la ora 15.00 (ora României).

CSU Alba Iulia nu a avut probleme în precedentele întâlniri cu echipa din Slovacia, însă în semifinala de astăzi, albaiuliencele au întâmpinat mici probleme în relaţiile de joc, iar partida a devenit una extrem de echilibrată. Piestanske a început mai bine jocul, iar după primul sfert CSU Alba Iulia era condusă cu 17-14. Slovacele au intrat cu avantaj şi la cabine, scorul pauzei fiind de 30-29 pentru Piestanske. Imediat după reluarea partidei Popov a sunat adunarea, iar baschetbalistele din Alba Iulia şi-au revenit şi au reuşit să marcheze coş după coş, scorul devenind favorabil echipei din Alba Iulia, 45-35 înainte de ultimul sfert. Deşi au reuşit să câştige ultimul sfert, Piestanske nu s-a impus la final, iar CSU Alba Iulia a reuşit să câştige semifinala CEWL cu 56-52 şi totodată calificarea în ultimul act al competiţiei, având şansa să îşi păstreze trofeul cucerit anul trecut la Alba Iulia.

*Bogdan Duma: „Jocul a lăsat de dorit”

Prezent la turneul final organizat la Nymburk, Bogdan Duma, preşedintele echipei CSU Alba Iulia s-a declarat mulţumit de calificarea echipei în ultimul act al CEWL, însă acesta nu a fost încântat de ceea ce a văzut pe terenul de joc. „Nu ne-am prezentat la nivelul la care ne aşteptam. Au fost foarte multe ratări şi am fost conduşi în majoritatea timpului pe durata primelor două sferturi. Nu a fost cea mai bună zi a noastră, dar e bine că ne-am calificat şi ne-am calificat în finală”, a declarat Bogdan Duma, oficialul echipei din Alba Iulia.

Pentru CSU Alba Iulia au punctat: Jessica Kuster – 19 puncte, Elisabeth Pavel – 14, Alexandra Uiuiu – 9, Wumi Agunbiade – 8, Valencia McFarland – 6.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea