Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-UPDATE| Accident rutier MORTAL între Aiud și Miraslău. Un jandarm de 43 de ani a murit după o COLIZIUNE FRONTALĂ între un autoturism și o autoutilitară

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un accident de circulație grav s-a produs, sâmbătă dimineața, pe DN1, între Aiud și Miraslău. Au fost implicate două autovehicule, care au intrat în coliziune, iar în urma impactului, o persoană a decedat.

accident aiud005UPDATE 3: Victima este T.T., în vârstă de 43 de ani, împliniți ieri, 6 martie. Bărbatul era jandarm, lucra în Aiud și locuia în satul Ciuguzel, comuna Lopadea Nouă. Era căsătorit și avea un copil în vârstă de 7 ani.

Potrivit unor surse, el a ieșit din schimbul de noapte, în jurul orei 6.00 dimineața, și a plecat cu mașina personală la Ocna Mureș. Tragedia s-a produs la întoarcere. Încă nu se cunosc cu exactitate cauzele pentru care acesta a prierdut controlul asupra autoturismului și intrat pe contrasens, lovind autoutilitara care se deplasa regulamentar.

Șoferul celuilalt autovehicul – un inginer din Bacău, angajat la o firmă subcontractantă a lucrărilor de construcție la autostrada Sebeș-Turda. El a suferit fracturi la membrele inferioare și contuzii toracice. A fost transportat la Spitalul din Aiud, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Alba pentru tratament medical de specialitate.

La locul accidentului circulația a fost blocată aproximativ o oră și jumătate.

CITEȘTE ȘI: ”Am pierdut nu numai un coleg, dar și un prieten, un camarad adevărat, un OM…” – Mesaj de la jandarmii din Alba, după tragicul accident de sâmbătă dimineața

UPDATE 2: În accident au fost implicate un Opel, înmatriculat în Alba,  și o autoutilitară cu număr de Ilfov. Din primele cercetări rezultă că șoferul Opelului a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit în plin autoutilitara. Bărbatul din Alba, în vârstă de aproximativ 40 de ani a murit pe loc iar celălalt șofer a fost rănit și a fost transportat cu ambulanța la spital.

UPDATE 1: Persoana decedată a rămas blocată în autovehiculul avariat. S-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, de la Detașamentul Aiud. Pompierii au constatat că victima a murit pe loc.

[nggallery id=112]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea