Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, ALBA IULIA: O femeie, pasageră a unui microbuz, a fost rănită după o manevră de frânare a șoferului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident microbuz01O femeie aflată într-un microbuz a fost rănită joi, în jurul orei 16.20, după o manevră de frânare a șoferului care a evitat un accident rutier în timp ce se deplasa pe Bulevardul Revoluției 1918 din Alba Iulia, zona pieței agroalimentare.

Potrivit IPJ Alba, șoferul unui autoturism marca Ford nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, iar șoferul microbuzului a frânat brusc pentru a evita o eventuală coliziune.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Femeia rănită are peste 50 de ani și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale. Ea a fost rănită ușor.

Traficul a fost temporar restricționat pe o bandă de circulație.

UPDATE IPJ Alba: Joi, la orele 16.00, S.A.E., o tânără în vârstă de 28 de ani din comuna Sohodol, judeţul Alba, în timp ce conduce un autoturism pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia, în apropiere de Piaţa Cetate, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea de pe o bandă de circulaţie pe alta, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autobuz al societăţii de transport public din Alba Iulia, care circula în aceeaşi direcţie.

În momentul coliziunii dintre cele două autovehicule, o femeie în vârstă de 30 de ani, din comuna Cricău, pasageră în autobuz, s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni corporale uşoare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=38]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea