Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Conducerea Tineretului Național Liberal Alba s-a întâlnit cu liderii organizațiilor TNL din zona Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Biroul Politic Județean al Tineretului Național Liberal Alba s-a întrunit, joi, 15 ianuarie, la Blaj, în ședință, folosind această deplasare în județ și pentru a se întâlni cu liderii organizațiilor TNL din zona Blaj. La întâlnirea prezidată de cei doi copreședinți ai TNL Alba, Cristian Radu și Tudor Ponoran, au participat, în calitate de invitați, și lideri județeni și locali ai PNL: Ion Dumitrel, Alin Cucui, Livia Mureșan și Claudiu Nicușan.

tnl blajInvitații au dialogat cu cei peste 60 de participanți la eveniment (membri BPJ TNL Alba și tineri liberali din Blaj, Cenade, Cergău, Valea Lungă, Crăciunelu de Jos, Bucerdea Grânoasă, Sâncel, Șona, Jidvei, Cetatea de Baltă) despre modul în care tinerii trebuie să se implice în viața politică. Sigura cale de reușită pentru o carieră politică solidă este aplicarea valorilor prezentate în programul politic cu care Klaus Iohannis a câștigat funcția de Președinte al României: muncă, meritocrație, cinste, respect față de lege. Acest program politic a întrunit o largă adeziune din parte publicului, reușind să motiveze și foarte mulți tineri care cred în aceste valori și în punerea lor în practică ca fiind singura cale de reușită pentru realizarea unei societății românești sănătoase.

Cei doi copreședinți ai TNL Alba și-au exprimat punctele de vedere privind evoluția pe viitor a organizației. Cristian Radu, plecând de la semnalul pe care l-a dat participarea masivă a tinerilor la vot, s-a declarat încrezător în faptul că tot mai mulți dintre aceștia vor veni alături de dreapta politică, care le poate reprezenta valorile și aspirațiile. TNL Alba a receptat acest semnal și va promova mai mulți tineri pe locuri eligibile pe listele pentru alegerile locale din 2016. Tudor Ponoran a vorbit despre o nouă platformă politică pentru tineret – ,,O altfel de politică” – prin care se susține implicarea tinerilor în proiecte care îi ajută să se dezvolte profesional și politic. Aceste proiecte pornesc tocmai de la principii și valori de dreapta: egalitatea în fața legii, eradicarea corupției, construirea unui stat în care legea să nu fie în avantajul unor grupuri de interese, promovarea tinerilor pe baza meritocrației.

Prof. Adrian SIMION, purtător de cuvânt – PNL Alba, coordonator T Comunică – TNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea