Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO-VIDEO| Au îmbrăcat straie populare şi au pornit la colindat. Un grup de colindători din Jidvei a adus vestea cea mare la redacţia ziarului Unirea

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

colindatori liceul tehnologic jidvei21Au îmbrăcat straie de sărbătoare şi au pornit la colindat, iar miercuri au poposit la redacţia ziarului Unirea. Un grup de colindători din Jidvei a venit să ne aducă bucuria Crăciunului.

 Ne-au încălzit sufletele cu colinde tradiţionale din zona lor precum „Asta-i casa”, “Doi boieri bătrâniu”, “Fă gazdă lumină-n casă”, “Varsă Doamne”, acompaniate de taragot şi clopoţei, vestind cu bucurie naşterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

colindatori liceul tehnologic jidvei13Grupul de colindători de la Liceul Tehnologic Jidvei a venit însoţit de preotul Ioan Rusa şi Marius Iorga. Pentru minunatele colinde, cu toţii au fost răsplătiţi de conducerea ziarului Unirea conform datinei străbune.

Pentru a împărtăşi şi cititorilor din sentimentele noastre trăite alături de aceşti minunaţi copii, prezentăm mai jos o galerie foto-video:

[nggallery id=2795]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea