Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO| Au îmbrăcat straie populare şi au pornit la colindat. Un grup de colindători din Jidvei a adus vestea cea mare la redacţia ziarului Unirea

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

colindatori liceul tehnologic jidvei21Au îmbrăcat straie de sărbătoare şi au pornit la colindat, iar miercuri au poposit la redacţia ziarului Unirea. Un grup de colindători din Jidvei a venit să ne aducă bucuria Crăciunului.

 Ne-au încălzit sufletele cu colinde tradiţionale din zona lor precum „Asta-i casa”, “Doi boieri bătrâniu”, “Fă gazdă lumină-n casă”, “Varsă Doamne”, acompaniate de taragot şi clopoţei, vestind cu bucurie naşterea Mântuitorului Iisus Hristos.

colindatori liceul tehnologic jidvei13Grupul de colindători de la Liceul Tehnologic Jidvei a venit însoţit de preotul Ioan Rusa şi Marius Iorga. Pentru minunatele colinde, cu toţii au fost răsplătiţi de conducerea ziarului Unirea conform datinei străbune.

Pentru a împărtăşi şi cititorilor din sentimentele noastre trăite alături de aceşti minunaţi copii, prezentăm mai jos o galerie foto-video:

[nggallery id=2795]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea