Rămâi conectat

Sport

Liga a 3-a, etapa a 13-a, CS Oşorhei – Industria Galda şi Metalurgistul Cugir – CSM Sighetul *Se trage cortina peste turul campionatului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos-FCM Baia Mare37În weekend, este programată etapa a 13-a a eşalonului terţ, în fapt runda care va trage cortina peste prima parte a campionatului. Înaintea începerii vacanţei, conjudeţenele au parte de întâlniri dificile în Seria a 5-a, dar speră că vor încheia turul cu rezultate pozitive.

*CS Oşorhei – Industria Galda de Jos (astăzi, vineri, 21 noiembrie, ora 14.00)

Nou-promovata condusă de Paul Ciucă traversează o perioadă excelentă, având rezultate remarcabile. Industria a bifiat trei victorii consecutive, ultima fiind de senzaţie, împotriva liderului, răpus la Galda. Însă, în această deplasare în Bihor sunt absenţe importante din efectivul oaspeţilor, căpitanul P. Medrea şi golgheterul Frenţiu – ambii suspendaţi, respectiv Chirilă – accidentat. Având un moral excelent, Industria (locul 9, cu 16 puncte) încearcă să continue seria pozitivă, în compania unui oponent incomod, CS Oşorhei (locul 4, cu 20 de puncte). Orădenii au pierdut un singur joc în ultimele 9 disputate, printre victime numărându-se şi Metalurgistul Cugir (la debutul lui Coroian) şi tind să urce pe podium, în contextul unor rezultate favorabile.

*Metalurgistul Cugir – CSM Sighetul Marmaţiei (sâmbătă, 22 noiembrie, ora 14.00)

Diametral opusă starea de fapt sub Drăgana, „roş-albaştrii” fiind dezamăgiţi după eşecul înregistrat la Sânmartin, când au ratat şansa să se apropie de lider. Metalurgistul (locul 3, cu 21 de puncte) întâlneşte nou-promovata CSM Sighetul Marmaţiei (locul 7, cu 19 puncte) şi, la ultima partidă din an în faţa suporterilor, ţinteşte toate cele trei puncte, pentru a-şi securiza clasarea pe ultima treaptă a podiumului. În faţa formaţiei condusă de Cristian Coroian stă o altă echipă ce a dezamăgit în partea a doua a sezonului: moroşenii n-au înscris de două jocuri şi au o singură victorie în precedentele 6 întâlniri. Să mai precizăm că în tabăra sighetenilor sunt cunoştinţe vechi, secundul Cosmin Marincean (ce a evoluat la Unirea Alba Iulia), plus portarul Burdun (ex-Europa) şi fundaşul Marius Pistol (a îmbrăcat tricoul „alb-negru”), CSM Sighetul remizând la Galda (1-1) în meciul în care produs despărţirea de antrenorul Radu Andone.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea