Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj – CSM Medicina Tg. Mureş 3-0 *Succes fără emoţii în „derby-ul Ardealului”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj-Medicina Targu Mures49Fără emoţii a fost succesul repurtat de Volei Alba-Blaj contra formaţiei Medicina Tg. Mureş, într-o restanţă contând pentru etapa a 6-a a Diviziei A1 la volei feminin. Într-un nou episod al „derby-ului Ardealului”, echipa lui Darko Zakoc a învins în minimum de seturi, 3-0 (25-13, 25-17, 25-11).

Exceptând începuturile de seturi, în rest amfitrioanele au dominat în permanenţă, o uşoară relaxare producându-se în finalul setului secund. Diferenţa de valoare a fost evidentă, iar Volei Alba-Blaj a realizat lejer un nou succes, conturat în numai 70 de minute. „Sunt mulţumit, fetele au tratat meciul serios, chiar dacă am avut o perioadă cu mai puţine antrenamente. Felicit jucătoarele, ne-am atins scopul şi acum ne pregătim pentru meciul de la Lugoj şi apoi pentru revanşa de miercuri, din Cupele Europene„, a declarat Darko Zakoc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Formaţia din „Mica Romă” a acumulat 15 puncte şi se află la egalitate cu Ştiinţa Bacău, pe locurile doi şi trei ale clasamentului.

*Iohannis aclamat la Blaj

Numele lui Klaus Iohannis, noul preşedinte al României a fost scandat în primul set de Galeria „Legiunea a XIII-a Gemina”, respectiva manifestare a suporterilor locali stârnind aplauzele spectatorilor prezenţi. Sala „Timotei Cipariu” a fost plină, fanii bucurându-se de reuşitele favoritelor, printre fanii de lux numărându-se Ion Dumitrel, preşedintele CJ şi Cristi Pustai, antrenorul prim-divizionarei ASA Tg. Mureş.

Chiar dacă s-au întâlnit două reprezentante ale României în întrecerile continentale, meciul în sine nu a avut istoric, blăjencele repurtând un succes lejer, al 7-lea consecutiv împotriva „medicinistelor” din 8 confruntări. Totodată a fost o penultimă repetiţie înaintea partidei de săptămâna viitoare de şa Sibiu, returul „16”-imilor din Cupa CEV, cu Volley Koniz. În runda următoare a întrecerii interne, Volei Alba-Blaj va juca sâmbătă, în deplasare, cu CSM Lugoj.

Darko Zakoc a mizat pe Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero), Martina Utla, Naoko Hashimoto, Adriana Dudnic, au mai intrat Adina Stanciu,  Jacqueline Souza, Ioana Nemţanu n-au jucat Natasha Matseichyk, Ramona Rus.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea