Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSO Cugir este marea câştigătoare a Trofeului „Gheorghe Ola” 2014, după 3-1 cu Navobi în finală

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trofeul „Gheorghe Ola” 2014 a fost adjudecat de către CSO Cugir, formaţie care a învins Navobi Alba Iulia cu 3-1Festivitate Ene Ola85 în marea finală disputată în Sala Universităţii din Cetatea Marii Uniri. Podiumul a fost completat de CSC Bistra care a învins Unirea Alba Iulia cu 1-0 în finala mică. Cugirenii au dedicat acest trofeu memoriei fostei legende metalurgiste, care s-a stins de curând, Emil Ţimpea.

CSO Cugir bifează un nou trofeu pe plan judeţean după ce în vară a cucerit şi Campionatul Speranţelor „Dragoş Damian”. Micii cugireni s-au impus în marea finală a Trofeului „Gheorghe Ola” cu scorul de 3-1 în faţa echipei Navobi Alba Iulia, meciul fiind plin de ambiţii atât în teren, cât şi în tribune, fiind nevoie la un moment dat de intervenţia oficialilor AJF Alba pentru a potoli oamenii din tribune care protestau vehement la adresa arbitrilor. Medaliile de argint au fost câştigate de CSC Bistra care a trecut de Unirea Alba Iulia cu 2-0 în finala mică.

Golgeter al Trofeului „Gheorghe Ola” a fost Paul Codrea cu 14 goluri marcate. Cel mai bun portar al competiţiei a fost declarat Răzvan Pauletti de la Unirea Alba Iulia, Eduard Todea de la CSC Bistra a câştigat premiul de cel mai bun jucător al turneului.

[nggallery id=2565]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea