Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Abrud, arestat preventiv pentru furt calificat în formă continuată: bani și aparatură dintr-un cabinet stomatologic

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 14 octombrie, T.G.F., bărbatul în vârstă de 31 de ani, din Abrud, bănuit de comiterea, în noaptea de 9/10 octombrie a.c., a mai multor infracţiuni de furt de pe raza orașului Abrud, a fost prezentat Judecătoriei Câmpeni cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpeni a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

T.G.F. a fost depus în Centrul de Reținere şi Arestare preventivă in cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Informaţii de background:

În data de 14 octombrie, poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe un bărbat din Abrud care este bănuit de mai multe furturi ce au fost comise în noaptea de 09/10.10.2014.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 09/10.10.2014, T.G.F., de 31 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns prin folosirea de chei potrivite într-un cabinet stomatologic din Abrud şi a sustras un monitor, un decodor şi o telecomandă.

În aceeaşi noapte, bărbatul a pătruns prin efracţie într-un bar din Abrud de unde a sustras suma de 138 de lei şi un încărcător de telefon mobil. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că T.G.F. a forţat uşa de acces într-o societate comercială însă nu a reușit să pătrundă înăuntru. Poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe T.G.F. pentru o perioadă de 24 de ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea