Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Abrud, arestat preventiv pentru furt calificat în formă continuată: bani și aparatură dintr-un cabinet stomatologic

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 14 octombrie, T.G.F., bărbatul în vârstă de 31 de ani, din Abrud, bănuit de comiterea, în noaptea de 9/10 octombrie a.c., a mai multor infracţiuni de furt de pe raza orașului Abrud, a fost prezentat Judecătoriei Câmpeni cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpeni a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

T.G.F. a fost depus în Centrul de Reținere şi Arestare preventivă in cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Informaţii de background:

În data de 14 octombrie, poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe un bărbat din Abrud care este bănuit de mai multe furturi ce au fost comise în noaptea de 09/10.10.2014.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 09/10.10.2014, T.G.F., de 31 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns prin folosirea de chei potrivite într-un cabinet stomatologic din Abrud şi a sustras un monitor, un decodor şi o telecomandă.

În aceeaşi noapte, bărbatul a pătruns prin efracţie într-un bar din Abrud de unde a sustras suma de 138 de lei şi un încărcător de telefon mobil. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că T.G.F. a forţat uşa de acces într-o societate comercială însă nu a reușit să pătrundă înăuntru. Poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe T.G.F. pentru o perioadă de 24 de ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea