Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Debut incendiar în noua stagiune la volei feminin *Derby-ul Ştiinţa Bacău – Volei Alba-Blaj, astăzi ora 17.30

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj16Prima etapă a Diviziei A1 la volei feminin etalează un joc al orgoliilor, un derby al pretendentelor la titlu, Ştiinţa Bacău şi Volei Alba-Blaj, partidă a orgoliilor programată astăzi de la ora 17.30 şi transmisă în direct la Digi Sport 3. Gruparea din „Mica Romă” a reuşit o campanie prolifică de transferuri, întregimentându-le pe Ioana Nemţanu, Jacqueline Souza, Martina Utla, Natasha Matseichyk, Naoko Hashimoto şi Tsvetelina Zarkova, cele şase jucătoare nou-venite aflându-se în faţa debutului oficial în distribuţia lui Branko Gajic. Se duelează echipa pregătită de Florin Grapă, câştigătoarea ultimelor două campionate şi Volei Alba-Blaj, o grupare ambiţioasă ce va debuta în cupele europene şi şi-a propus, după medalia din ediţia trecută, să ajungă să dispute finala mare. Invincibilă în partidele de verificare, printre „victime” numărându-se şi… Ştiinţa Bacău (învinsă cu 3-2 la Cupa Blajului), gruparea vizitatoarelor este acum la momentul în care să demonstreze că are potenţial să se bată iarăşi cu „granzii” tradiţionali şi să continue ascensiunea începută acum trei ani.

*Să se repete istoria din 15 octombrie 2013!

Toamna trecută, tot în 15 octombrie (ce coincidenţă!), Volei Alba-Blaj reuşea un rezultat de senzaţie, victorie la Bacău, 3-2, în fieful campioanei, după o întâlnire dramatică. „Ne dorim să etalăm cel mai bun volei posibil, într-un meci derby deschis oricărui rezultat. Sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Bacău, să demonstrăm că putem să jucăm de la egal la egal cu deţinătoarea titlului”, a precizat preşedintele Sergiu Ştefănescu. „Avem respect pentru echipa din Bacău, dar suntem optimişti şi mergem să învingem. La urma urmei nu avem nimic de pierdut şi suntem încrezători înaintea acestui test. Ne-am pregătit bine, ştim valoarea oponentei, le-am învins în partida de verificare, dar acum este cu totul altceva. Începe campionatul, acum trebuie să demonstrăm caracterul şi forţa echipei”, a declarat antrenorul Branko Gajic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea