Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Rapid CFR Teiuş a fost „deraiată” în propria gară de Şurianu Sebeş 2-3 (1-2) *Euro Şpring a remizat la Blaj

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deşi Teiuşul lui Horaţiu Rusu a început neaşteptat de bine şi a ratat numeroase ocazii, Şurianu Sebeş a fost echipa mai Rapid Teius - Surianu 1consecventă şi s-a agăţat de fiecare ocazie. Diaconu a punctat de două ori în prima repriză (20, 42) după două greşeli ale defensivei adverse, iar Nagy a punctat pentru Teiuş în ultimul minut al primei reprize, stabilind scorul de 2-1 la pauză pentru Şurianu Sebeş.

Imediat după reluarea jocului Teiuşul a început din nou bine, însă în minutul 55 după un corner al echipei din Sebeş, Lazăr a avut o intervenţie de portar pe linia porţii, centralul Mihai Domşa acordând penalty şi cartonaş roşu pentru jucătorul de câmp al Teiuşului. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Circov (56). Horaţiu Rusu a efectuat câteva mutări ofensive, iar în minutul 84 R. Muntean a înscris cel de-al doilea gol al echipei din Teiuş cu o execuţie senzaţională. Pe final Teiuşul a mai ratat două ocazii mari de gol, însă în cele din urmă Sebeşul s-a impus.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Conflict Octavian Rusu – Doru Oancea, cu acuze!

La finalul jocului, Octavian Rusu, tatăl antrenorului de la Rapid CFR Teiuş a avut o altercaţie cu tehnicianul oaspeţilor Doru Oancea, declarând că acesta l-ar fi contactat săptămâna trecută pe fiul său Horaţiu, pentru a-i propune să „nu-şi folosească în mod corect forţele” în acest meci. Teiuşeanul susţine că are înregistrarea convorbirii, iar în replică Doru Oancea susţine că „nici vorbă de aşa ceva”

[nggallery id=2402]

În celalalt meci, CIL Blaj – Euro Şpring 1-1 (1-0), au marcat S. Pintea (24)/ I. Marcu (73, penalty

În minutul 5, Mercurean (Euro) a ratat un penalty. O primă repriză vie (gazdele două bare, oaspeţii două goluri anulate pe motiv de ofsaid) dominată de gazde, iar la reluare Euro a egalat printr-un nou penalty transformat de antrenorul Ioan Marcu, rezultatul fiind echitabil.

[nggallery id=2400]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea