Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia a învins şi la Tg. Mureş, scor 104-64 *În sferturile Cupei României, duel cu CSM Satu Mare

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia-CSM Targoviste015CSU Alba Iulia s-a calificat în etapa superioară a Cupei României, după o dublă victorie cu Nova Vita Tg. Mureş, astăzi impunându-se în deplasare, scor 104-64 (25-13, 29-11, 25-26, 25-14).

Elevele lui Miroslav Popov au câştigat şi jocul tur de la Alba Iulia (97-56) şi vor întâlni în sferturile de finală pe CSM Satu Mare (29 noiembrie şi 3 decembrie, primul joc extern), având şansă mare să acceadă în semifinale.

La fel ca şi la Alba Iulia, baschetbalistele de la CSU nu au avut emoţii în a se impune, reuşind un debut sigur de sezon, cu un dublu succes. La Tg. Mureş, vizitatoarele au depăşit bariera „100” în privinţa punctelor înscrise, conducând detaşat la pauza mare 54-24.

*Şi Wumi Agumbiade, double-double

La fel ca şi colega sa Jesica Kuster în tur, Wumi Agumbiade şi-a trecut în cont un double-double, fiind cea mai eficientă baschetbalistă a meciului, cu 22 de puncte marcate şi 21 de recuperări.  Pentru vizitatoare au punctat: Wumi Agumbiade – 22, Jessica Kuster – 18,  Valencia McFarland – 14 (la debut), Milica Deura – 14, L’Oreal Price – 10, Alexandra Uiuiu – 9, Dora Ardelean (la primul joc) şi Marta Fodor – 6, Larisa Toma -5.

Sâmbătă, în prima rundă a stagiunii, CSU Alba Iulia va juca acasă cu Phoenix Galaţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo Mijlocașul central Andrei Mărginean (23 de ani), originar din Zlatna este noul fotbalist al prim-divizionarei Dinamo București.  Andrei Mărginean aparține de clubul italian Sassuolo și va juca în sezonul 2024-2025 pentru Dinamo. Potrivit gsp.ro, „câinii” au si o opțiune de transfer definitiv. Aceasta poate ajunge la un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea