Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Maria Francisca Molnar, tânăra atletă din Alba Iulia care și-a înjunghiat iubitul, condamnata la 3 ani de închisoare cu suspendare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tanara Alba Iulia tentativa de omorAlbaiulianca Maria Francisca Molnar (20 de ani), fostă atletă a Clubului Sportiv Unirea, care și-a înjunghiat iubitul, în noaptea de 11 februarie, a fost condamnată luni, de Tribunalul Alba, la 3 ani cu suspendare sub supraveghere, pentru tentativă de omor. Soluția instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Reamintim că, potrivit polițiștilor, incidentul s-a produs într-un apartament de pe strada Arnsberg din cartierul Cetate. Între tânăra de 20 de ani și concubinul său, Sergiu Nicușor Blăjan, de 24 de ani, a izbucnit o ceartă în urma căreia tânărul a fost înjunghiat cu un cuțit în zona hemitoracică. Ulterior tânăra a sunat la 112 iar bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Alba unde a suferit o intervenție chirurgicală.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba iar tânăra a fost reținută pentru 24 de ore fiind învinuită de tentativă de omor, și a fost eliberată a doua zi, de magistrații de la Tribunalul Alba, care au decis ca aceasta să fie cercetată sub control judiciar.

Judecarea dosarului a început în luna martie a.c., iar la data comunicării sentinței instanța a respins cererea inculpatei de schimbare a încadrării juridice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Mobilizare impresionantă la Sântimbru: Copii și mămici au lucrat cot la cot cu angajații primăriei și voluntari pentru amenajarea părculețului de joacă din Sântimbru Fabrică. ”Am făcut mai frumos, ÎMPREUNĂ!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mobilizare impresionantă la Sântimbru: Copii și mămici au lucrat cot la cot cu angajații primăriei și voluntari pentru amenajarea părculețului de joacă din Sântimbru Fabrică. ”Am făcut mai frumos, ÎMPREUNĂ!” Părculețul de joacă din Sântimbru Fabrică este de astăzi mai vesel și mai colorat. Astăzi, în a doua zi din Săptămâna Mare, reprezentanții Primăriei Sântimbru, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea