Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Accident rutier pe B-dul Republicii din Alba Iulia: O femeie a fost lovită de un autoturism, pe trecerea de pietoni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident republicii001O femeie din Alba Iulia a fost transportată la spital, sâmbătă, în jurul orei 12.20, după ce a fost rănită într-un accident rutier.

Potrivit polițiștilor, aceasta a fost lovită de un autoturism, în timp ce traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni de pe B-dul Republicii, din apropiere de benzinăria Lukoil. Mașina implicată în accident este un Volkswagen, înmatriculat în Alba.

UPDATE: Victima accidentului este o femeie în vârstă de 80 de ani. Aceasta nu a fost rănită grav dar a rămas internată în spital pentru tratament medical de specialitate și supravegherea stării de sănătate. Șoferul vinovat de producerea accidentului este un albaiulian în vârstă de 35 de ani.

[nggallery id=2281]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea