Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Intersecțiile din Alba Iulia în care s-au produs cele mai multe accidente rutiere, în ultimii patru ani

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Alba Iulia, la fel ca oriunde în lume, există intersecții unde accidentele rutiere se produc cu nemiluita, fie că este vorba despre o neacordare de prioritate, neadaptarea vitezei la condițiile de drum, o clipă de neatenție la volan, sau chiar o nesemnalizare corespunzătoare a intersecției.

Din analiza efectuată de Biroul Rutier Alba Iulia a rezultat că în perioada 2010 – 2014 una dintre cele mai ”periculoase” intersecții, în care s-au produs printre cele mai multe accidente rutiere este intersecția Drumul Național 1 cu Strada Biruinței.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

[nggallery id=2263]

Strada Biruinței se află la ieșire din Alba Iulia, cu acces și pentru șoferii care locuiesc în Oarda de Jos. La această intersecție, cel mai probabil, principalele cauze de care s-au produs accidentele a fost o neasigurare corespunzătoare a celor care intrau sau ieșeau de pe Biruinței.

O altă intersecție de care accidentele se țin scai este cea a Drumului Județean 107 C cu șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia. Mai precis strada cu intersecție în ”cruce” care duce din Alba Iulia în localitatea Drâmbar. Viteza mare a șoferilor care circulă pe șoseaua de centură, lipsa de vizibilitate a celor care trec calea ferată sau neatenția șoferilor care vin dinspre Drâmbar, par a fi principalele cauze ale accidentelor rutiere din acea zonă.

[nggallery id=2267]

Intersecția DJ 107 C cu strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia a ”produs” în ultimii patru ani multe victime. Intersecția se află după podul peste râul Mureș și, deși strada Vânători are marcaj longitudinal continuu, graba îi împinge pe mulți șoferi să o cotească pe strada care reprezintă o scurtătură spre localitatea Ciugud.

[nggallery id=2264]

Un număr mare de accidente s-au comis și în intersecțiile Calea Moților cu Bulevardul Horea și Bulevardul Republicii cu strada Gheorghe Șincai însă după după instalarea sensurilor giratorii numărul acestora s-a diminuat, iar în prezent riscul producerii unor accidente este redus.

[nggallery id=2265]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea