Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier la Inoc – TIR încărcat cu electronice, răsturnat pe carosabil

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident Inoc001Un TIR înmatriculat în Polonia a fost implicat, joi după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN1, pe raza localității Inoc.

Din primele informații de la locul evenimentului rezultă că șoferul a pierdut controlul direcției, într-o curbă, iar când a încercat să redreseze autovehiculul acesta s-a răsturnat pe carosabil iar remorca a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

La locul accidentului au intervenit și pompierii din Aiud, pentru asigurarea măsurilor PSI. Se pare că în urma impactului, rezervorul TIR-ului s-a spart iar motorina se scurge pe șosea.

Circulația în zonă a fost blocată pe ambele sensuri aproximativ 40 de minute. Pentru cei care se deplasează dinspre Turda spre Aiud se încearcă devierea circulației prin Unirea – Ocna Mureș – Fărău – Hopârta – Aiud.

În jurul orei 18.30 s-a reușit deblocarea sensului de mers Aiud Turda iar circulația se desfășoară alternativ. Coloana de mașini se întinde pe aproximativ 5 km, pe ambele benzi.

Amănunte AICI

[nggallery id=2160]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO ACCIDENT aviatic în comuna Vințu de Jos: Un avion de mici dimensiuni, forțat să aterizeze la Vurpăr

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT aviatic în comuna Vințu de Jos: Un avion de mici dimensiuni, forțat să aterizeze la Vurpăr Un urma unui apel prin SNUAU 112 a fost semnalat faptul că un avion de mici dimensiuni a fost nevoit sa aterizeze fortat în loc. Vurpăr, com. Vințu de Jos. De îndată, la față locului s-a deplasat un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea