Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier la Inoc – TIR încărcat cu electronice, răsturnat pe carosabil

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident Inoc001Un TIR înmatriculat în Polonia a fost implicat, joi după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN1, pe raza localității Inoc.

Din primele informații de la locul evenimentului rezultă că șoferul a pierdut controlul direcției, într-o curbă, iar când a încercat să redreseze autovehiculul acesta s-a răsturnat pe carosabil iar remorca a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

La locul accidentului au intervenit și pompierii din Aiud, pentru asigurarea măsurilor PSI. Se pare că în urma impactului, rezervorul TIR-ului s-a spart iar motorina se scurge pe șosea.

Circulația în zonă a fost blocată pe ambele sensuri aproximativ 40 de minute. Pentru cei care se deplasează dinspre Turda spre Aiud se încearcă devierea circulației prin Unirea – Ocna Mureș – Fărău – Hopârta – Aiud.

În jurul orei 18.30 s-a reușit deblocarea sensului de mers Aiud Turda iar circulația se desfășoară alternativ. Coloana de mașini se întinde pe aproximativ 5 km, pe ambele benzi.

Amănunte AICI

[nggallery id=2160]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea