Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

ASTĂZI, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia: Încep „Zilele Prieteniei Bergenbier”. Show cu Viţa de Vie, Zob şi alte formaţii de elită, printre mii de litri de bere şi focuri de artificii

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Zilele Prieteniei Bergenbier la Alba Iulia013Trupe alese pe sprânceană, ore întregi de muzică plină de forţă, mii de litri de bere şi distracţie cu prietenii, asta îi aşteaptă pe cei care vor alege să-şi petreacă sâmbăta şi duminica aceasta în Cetatea Alba Carolina, la „Zilele Prieteniei Bergenbier”. Turneul care până acum a strâns mii de oameni în alte oraşe din ţară a ajuns la Alba Iulia, în Piaţa Cetăţii, iar de la ora 16.00, începe, oficial, distracţia. Anysound şi Mercedes Band, Viţa de Vie, Zob, Nişte Băieţi şi Ska’nk sunt trupele care vor urca pe scenă în prima seară a Prieteniei şi care promit un show plin de forţă şi ritm. Să nu uităm şi de cea de-a doua seară de spectol pe cer în Cetate. „Simfonia Focului”, festivalul de artă pirotehnică de înaltă clasă continuă la Alba Iulia cu un nou show de artificii, oferit de această dată de RG Lider Bialystok din Polonia.

După ce zeci de mii de oameni din alte oraşe ale ţării au sărbătorit prietenia, acum este rândul celor din Alba Iulia să ia parte la cea mai mare manifestare muzicală a verii 2014. Cetatea Alba Carolina va răsuna de muzică bună, plină de ritm, alături de cei mai tari artişti ai momentului, într-o atmosferă incendiară.

CITIŢI şi FOTO: “Satul Prieteniei Bergenbier”, în Cetatea Alba Carolina. Muzică bună şi bere la discreţie, în weekend la Alba Iulia. Hai de vezi!  

Capul de afiş al concertelor de sămbătă va fi ţinut de Viţa de Vie, urmată de Zob, Nişte Băieţi, Ska’nk. În ziua de duminică, 27 iulie, weekend-ul prietenilor va continua cu artişti precum Paraziţii, R.O.A, Mihai Mărgineanu, Ultimu’ Nivel. Toţi aceştia, împreună cu alte trupe prietene care vor urca pe scenă promit să ofere publicului un show plin de forţă, scăldat în valuri de bere.

Aşa cum se întâmplă în fiecare oraş, în deschiderea evenimentului, două trupe prietene alese de fani şi prieteni, în urma unui concurs desfăşurat online, vor deschide concertele. La Alba Iulia Anysound şi Mercedes Band sunt programate să deschidă oficial evenimentul, iar duminică, trupele N.O.R. şi Bohemian Groove.

Simfonia Focului la Alba Iulia041După ce vineri seara a făcut senzaţie pe cer Enigma Fireworks din Bulgaria, cu primul show de artificii din „Simfonia Focului”, astăzi e rândul celor de la RG Lider Bialystok din Polonia să-şi demonstreze „talentul” în arta pirotehnică.

O avalanşă de lumini, efecte pirotehnice ieşite din comun şi o coloană sonoră plină de emoţie vor crea şi în această seară un spectacol ce va încânta cu siguranţă audienţa.

Fcourile de artificii sunt jurizate de Felicia Filip- soprană, Cristian Mihăilescu – regizor, Adrian Dăian – „Arme, explozivi şi substanţe periculoase” – IPJ Alba şi George Bălşan, reprezentant al Bergenbier, pe baza a 4 criterii: linia melodică şi impactul emoţional al focului de artificii, sincronizarea pe muzică şi calitatea efectelor, calitatea, cantitatea şi diversitatea artificiilor precum şi Imagine şi culoare.

Publicul va putea vota show-ul pirotehnic preferat timp de 30 de minute, între orele 22.45-23.15, după finalizarea fiecărui foc de artificii. Votul se va face prin SMS cu tarif normal la numărul de telefon: 0730 240 777. Sistemul va contoriza doar mesajele primite în intervalul de timp 22.45 – 23.15.

Vedeţi  AICI ce spectacol a reuşit să facă prima firmă de artă pirotehnică vineri seara pe cerul Cetăţii Alba Carolina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu

Bogdan Ilea

Publicat

în

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu Prezența unui urs a fost semnalată în cursul serii de sâmbătă, 19 mai 2024, în satul Muncelu, Baia de Arieș. Oamenii au fost informați trimis prin RO-ALERT cu privire la apariția unui urs în zona satului Muncelu. Sfaturi care le-ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea