Rămâi conectat

Sport

Liga a 3-a va debuta în 30 august *Alba are două reprezentante: Metalurgistul Cugir şi Industria Galda de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos 36Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a hotărât ca stagiunea 2014-2015 a Ligii a 3-a să înceapă pe 30 august. S-a aprobat‚ de asemenea‚ ca în sezonul competiţional 2014-2015 echipele participante în Liga a 3-a să aibă în teren pe toată durata jocului câte trei jucători sub 21 de ani (păstrându-se regula de anul trecut) şi, din ediţia 2015-2016, câte trei jucători sub 19 ani. În aceeaşi şedinṭă s-au omologat rezultatele jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a şi s-au aprobat echipele câștigătoare ale respectivelor jocuri, echipe care urmează a promova în Liga a III-a. Comitetul a amânat stabilirea sistemului competiţional la Juniori A şi B, ediţia de campionat 2014-2015, pentru proxima şedinţă. Reamintim faptul că recent, Comitetul Executiv a hotărât ca din noul sezon competiţional Liga a III-a să fie formată din 6 serii a câte 14 echipe. În ce priveşte Cupa României s-a decis ca echipele din eşaloanele inferioare să dispute meciurile pe teren propriu, iar etapele campionatului naţional ale juniorilor A și B să se desfăşoare în zilele de sâmbătă. S-a aprobat‚ de asemenea‚ eliminarea taxelor pentru echipele de copii şi juniori A şi B în ediţia de campionat 2014-2015.

*Din nou, două „albaneze”, după 4 ani

Ediţia 2009-2010, cu CSM Sebeş şi FC Zlatna, echipe dispărute între timp, a fost ultima în care Alba a avut două reprezentante în Liga a 3-a. Acum la startul eşalonului terţ vor fi din nou două combatante din judeţ, Metalurgistul Cugir şi nou-promovata Industria Galda de Jos, vehiculându-se faptul că „albanezele” vor fi repartizate în Seria a 4-a, una cu preponderenţă bănăţeană. Se aşteaptă încă stabilirea configuraţiei seriilor, dar şi a calendarului competiţional, sezonul urmând a debuta peste mai puţin de 7 săptămâni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea