Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cetățean italian, patron al unei firme din Sebeș, trimis în judecată pentru evaziune fiscală

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii de investigare a fraudelor din Sebeş au finalizat, vineri, un dosar penal şi au propus trimiterea în judecată a lui Nazzareno P. de 52 de ani, cetăţean italian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prin care a prejudiciat bugetul de stat cu 112.324 lei.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în perioada anilor 2011 – 2012, a nu a vărsat la Bugetul de Stat sumele reprezentând contribuţiile şi impozite cu reţinere la sursă.

Bărbatul a fost cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală – ”reţinerea şi nevărsarea, cu intenţie, în cel mult 30 de zile de la scadenţă, a sumelor reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă”, prevăzută de art. 6 din Legea 241/2005.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea