Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

O femeie din Alba Iulia – campioană la civism. A găsit 1.900 de lei într-o parcare și i-a anunțat pe polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

bani pierdutiÎn dimineaţa zilei de 6 iulie a.c., poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către o femeie că, în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din Alba Iulia, a găsit suma de 1.900 de lei, împrăştiată pe o rază de câțiva metri.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a preluat suma de bani, urmând ca în cauză să fie aplicate procedurile legale.

În cursul aceleiași zile, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost anunţată de către P.L., un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că şi-a pierdut suma de 1.900 de lei, imediat după ce a extras-o de la un bancomat aflat în parcarea aceluiaşi supermarket.

Poliţiştii au efectuat verificările necesare, în urma acestora dovedindu-se că suma de bani găsită de femeie şi predată poliţiei era cea pierdută de vârstnicul din Alba Iulia.

În cursul zilei de azi, 7 iulie, poliţiştii i-au restituit cei 1.900 de lei lui P.L. şi au felicitat-o pe femeia care i-a găsit, pentru spiritul civic desăvârşit de care a dat dovadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Paul Toader, de la Liceul „H.C.C” din Abrud, rezultate extraordinare la trei materii: A participat la două olimpiade națioanle și la Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Paul Toader, de la Liceul „H.C.C” din Abrud, rezultate extraordinare la trei materii: A participat la două olimpiade națioanle și la Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu” Elevul de la Liceul „H.C.C” din Abrud, Paul Toader, a participat în acest an școlar la 6 discipline în cadrul etapelor județene a olimpiadelor școlare. Dintre acestea, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea