Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

O femeie din Alba Iulia – campioană la civism. A găsit 1.900 de lei într-o parcare și i-a anunțat pe polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

bani pierdutiÎn dimineaţa zilei de 6 iulie a.c., poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către o femeie că, în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din Alba Iulia, a găsit suma de 1.900 de lei, împrăştiată pe o rază de câțiva metri.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a preluat suma de bani, urmând ca în cauză să fie aplicate procedurile legale.

În cursul aceleiași zile, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost anunţată de către P.L., un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că şi-a pierdut suma de 1.900 de lei, imediat după ce a extras-o de la un bancomat aflat în parcarea aceluiaşi supermarket.

Poliţiştii au efectuat verificările necesare, în urma acestora dovedindu-se că suma de bani găsită de femeie şi predată poliţiei era cea pierdută de vârstnicul din Alba Iulia.

În cursul zilei de azi, 7 iulie, poliţiştii i-au restituit cei 1.900 de lei lui P.L. şi au felicitat-o pe femeia care i-a găsit, pentru spiritul civic desăvârşit de care a dat dovadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea