Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un albaiulian a înjurat călătorii dintr-un autobuz pentru că nu a găsit loc liber. Jandarmii au intervenit

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Supărat că nu este lăsat să se aşeze pe un scaun într-un autobuz, un bărbat a început să-i înjure pe ceilalţi călători. Episodul de violenţă verbală a fost semnalat marţi, 24 iunie şi a fost întrerupt de jandarmi.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “scandalagiul urcat dis de dimineaţă într-un mijloc de transport în comun pe ruta Alba Iulia – Bărăbanţ, Mircea C. (46 de ani), din Alba Iulia, se pare că a dorit cu orice preţ să se aşeze pe un scaun. Toate fiind ocupate, bărbatul a aşteptat răbdător până la prima staţie, când, observând un loc care s-a eliberat, a încercat din răsputeri să ajungă la el.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Deoarece locul era, conform martorilor, în celalalt capăt al autobuzului şi totul se întâmpla în jurul orei 08.00, ora cu o mare afluenţă de călători, până să ajungă el la scaun, acesta a fost ocupat de o femeie în vârstă. Iritat de eşec, s-a răzbunat pe călătorii din jur. Găsindu-i vinovaţi de faptul că nu s-au ferit la timp din calea sa, i-a înjurat şi i-a jignit,  iar pe cei care i-au recomandat să înceteze, i-a şi ameninţat cu acte de violenţă.

Nu a mai apucat să-şi pună în practică ameninţările deoarece, anunţat prin 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit, l-a invitat să coboare din autobuz şi l-a sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.”

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea