Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un tânăr din judeţul Alba a accidentat mortal pe trecerea de pietoni o bătrână de 90 de ani, într-o comună din Cluj

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din judeţul Alba, a accidentat mortal pe o trecere de pietoni din comuna din Căpuşu Mare, din Județul Cluj, o bătrână de 90 de ani.

Femeia a murit în această dimineaţă la spital, la scurt timp de la accident.

Reprezentanții IPJ Cluj au refuzat să facă publice inițialele numelui victimei și a șoferului care a produs accidentul, motivând că aceasta este politica instituției.

Potrivit IPJ Cluj, “la data de 24 iunie, ora 06:10, pe DN1-E60, pe raza comunei Căpuşu-Mare, în localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane, urmată de decesul acesteia la unitatea medicală. Un bărbat de 29 de ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea un autovehicul prin comuna Căpuşu Mare, spre Cluj-Napoca, la intersecţia cu DJ 103 K, a surprins şi accidentat o femeie de 90 de ani. Aceasta, în calitate de pieton, s-a angajat regulamentar în traversarea părţii carosabile, pe marcajul pietonal. În urma impactului, femeia de 90 de ani, din comuna Căpuşu Mare, a fost rănită grav şi transportată la U.P.U. 1 Cluj-Napoca, unde a decedat în jurul orei 10:00. Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru a se stabili cu exactitate  circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Moldovan David Marius, de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș a obținut locul III la Olimpiada Națională de Geografie

Bogdan Ilea

Publicat

în

Moldovan David Marius, de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș a obținut locul III la Olimpiada Națională de Geografie Premiul al III-lea la Olimpiada Națională de Geografie a fost obținut de către elevul Moldovan David Marius care învață la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș. Citește și: Popa Vlad Petru, de la Școala Gimnazială […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea