Rămâi conectat

Curier Județean

Un tânăr din judeţul Alba a accidentat mortal pe trecerea de pietoni o bătrână de 90 de ani, într-o comună din Cluj

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din judeţul Alba, a accidentat mortal pe o trecere de pietoni din comuna din Căpuşu Mare, din Județul Cluj, o bătrână de 90 de ani.

Femeia a murit în această dimineaţă la spital, la scurt timp de la accident.

Reprezentanții IPJ Cluj au refuzat să facă publice inițialele numelui victimei și a șoferului care a produs accidentul, motivând că aceasta este politica instituției.

Potrivit IPJ Cluj, “la data de 24 iunie, ora 06:10, pe DN1-E60, pe raza comunei Căpuşu-Mare, în localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane, urmată de decesul acesteia la unitatea medicală. Un bărbat de 29 de ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea un autovehicul prin comuna Căpuşu Mare, spre Cluj-Napoca, la intersecţia cu DJ 103 K, a surprins şi accidentat o femeie de 90 de ani. Aceasta, în calitate de pieton, s-a angajat regulamentar în traversarea părţii carosabile, pe marcajul pietonal. În urma impactului, femeia de 90 de ani, din comuna Căpuşu Mare, a fost rănită grav şi transportată la U.P.U. 1 Cluj-Napoca, unde a decedat în jurul orei 10:00. Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru a se stabili cu exactitate  circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RMGC a cerut Agenției Naționale pentru Resurse Minerale prelungirea licenței de exploatare a aurului de la Roșia Montană

Unirea Ziarul

Publicat

în

RMGC a cerut Agenției Naționale pentru Resurse Minerale prelungirea licenței de exploatare a aurului de la Roșia Montană Canadienii de la Gabriel Resources nu renunță la ideea de a exploata zăcământul minier de la Roșia Montană, chiar dacă au pierdut procesul prin care solicitau daune de peste 6 miliarde de dolari Statului Român pentru neavizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea