Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

SONDAJ CSCI, după europarlamentare: Victor Ponta ar câştiga alegerile prezidenţiale după primul tur

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Victor-Ponta1Ultimul sondaj CSCI, realizat după alegerile europarlamentare arată că liderul PSD, Victor Ponta ar câştiga alegerile prezidenţiale după primul tur, cu 51% din intenţiile de vot ale românilor.

Pe locul doi în preferinţele românilor se clasează Klaus Iohannis, cu 23%. Mihai Răzvan Ungureanu s-ar clasa pe loc trei, cu 12%, urmat de Elena Udrea cu 10%.

La întrebarea “Cu cine aţi vota pentru funcţia de preşedinte al României, dacă în turul II ar ajunge următorii?”, 61% din români l-ar vota pe Victor Ponta, în timp Klaus Iohannis ar obţine 39% din voturi, potrivit aceluiaşi sondaj.

În cazul în care în turul II ar ajunge Victor Ponta şi MRU, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC ar câştiga detaşat. Potrivit ultimului sondaj CSCI, Victor Ponta ar obţine 65%, iar Mihai Răzvan Ungureanu 35 de procente.

Sondajul CSCI prezentat de RomaniaTV a fost realizat în perioada 3 – 5 iunie 2014 pe un eşantion de 1008 persoane, folosind metoda CATI, având o eroare de 3.1%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Cu bună credință, pentru oamenii din Alba: PSD și-a lansat echipele de candidați pentru Consiliul Județean și pentru cele 78 de localități din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu bună credință, pentru oamenii din Alba: PSD și-a lansat echipele de candidați pentru Consiliul Județean și pentru cele 78 de localități din județ Partidul Social Democrat și-a lansat, vineri seara, la Alba Iulia, echipele de candidați pentru Consiliul Județean, respectiv municipiile, orașele și comunele din județul Alba. Pentru administrația județeană și pentru primăria municipiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea