Rămâi conectat

Sport

O nouă speranţă a tenisului cugirean

Ziarul Unirea

Publicat

în

După Borza şi Andriuc care au reuşit să se impună în tenisul naţional şi internaţional, Cugirul pare să ofere o nouă speranţă locală. Este vorba de un băiat de 8 ani, Codea Lucian care şi-a dovedit potenţialul în cadrul unei compeţiţii naţionale ce a avut loc recent la Sibiu- “Cupa Pamira”. Tânărul talent a intrat în copetiţie alături de 32 de jucător la o categorie superioară vârstei sale, categoria 10-12 ani. Organizată în sistem eliminatoriu, competiţia l-a adus pe Lucian faţă în faţă cu patru jucători, împotriva cărora a obţinut şase victorii şi trei înfrângeri, clasându-se astfel pe locul al II-lea.

Băiatul se pregăteşte sub îndrumarea antrenorului, Hârceagă Gheorghe, care spune despre Lucian că este o speranţă a tenisului cugirean, după cei doi campioni internaţionali, Borza şi Andriuc. “Este de trei ani la tenis, timp în care a făcut zilnic două antrenamente pe zi de câte două ore. Dovedeşte o pasiune şi o seriozitate de excepţie ceea ce ne face să avem speranţe în ceea ce priveşte traseul său sportiv”, a declarat antrenorul său, Hârceagă Gheorghe.

În aceeaşi competiţie s-a remarcat o altă speranţă cugireană, Fernandes Daria care, dintr-un număr de 8 concurente, a reuşit să se claseze pe locul trei la categoria 12 ani, feminin.

Cele două tinere talente activează în cadrul Asociaţiei Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir, înfinţat anul trecut.  (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, competiție disputată în menoria fostului căpitan al formației, dispărut acum un deceniu Inter Ciugud a câștigat, în premieră Memorialul „Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet ajunsă la a noua ediție, disputată la Ciugud, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud. Au fost prezente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea