Rămâi conectat

Sport

O nouă speranţă a tenisului cugirean

Ziarul Unirea

Publicat

în

După Borza şi Andriuc care au reuşit să se impună în tenisul naţional şi internaţional, Cugirul pare să ofere o nouă speranţă locală. Este vorba de un băiat de 8 ani, Codea Lucian care şi-a dovedit potenţialul în cadrul unei compeţiţii naţionale ce a avut loc recent la Sibiu- “Cupa Pamira”. Tânărul talent a intrat în copetiţie alături de 32 de jucător la o categorie superioară vârstei sale, categoria 10-12 ani. Organizată în sistem eliminatoriu, competiţia l-a adus pe Lucian faţă în faţă cu patru jucători, împotriva cărora a obţinut şase victorii şi trei înfrângeri, clasându-se astfel pe locul al II-lea.

Băiatul se pregăteşte sub îndrumarea antrenorului, Hârceagă Gheorghe, care spune despre Lucian că este o speranţă a tenisului cugirean, după cei doi campioni internaţionali, Borza şi Andriuc. “Este de trei ani la tenis, timp în care a făcut zilnic două antrenamente pe zi de câte două ore. Dovedeşte o pasiune şi o seriozitate de excepţie ceea ce ne face să avem speranţe în ceea ce priveşte traseul său sportiv”, a declarat antrenorul său, Hârceagă Gheorghe.

În aceeaşi competiţie s-a remarcat o altă speranţă cugireană, Fernandes Daria care, dintr-un număr de 8 concurente, a reuşit să se claseze pe locul trei la categoria 12 ani, feminin.

Cele două tinere talente activează în cadrul Asociaţiei Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir, înfinţat anul trecut.  (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea