Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tribunalul Alba: 10 ani de închisoare pentru Ioan Doboș, tânărul acuzat de tentativă de omor după un scandal izbucnit la Bucerdea Grânoasă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Ioan Doboș, tânărul în vârstă de 28 de ani implicat într-un scandal produs la începutul lunii februarie între 4 bărbați din Bucerdea Grânoasă, a fost condamnat  de Tribunalul Alba la la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia, în termen de 10 zile de la comunicare.

Reamintim ca la data de 6 februarie a.c. Poliția Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la o locuință din localitatea Bucerdea Grânoasă, între 4 bărbați, s-a produs un scandal spontan în urma căruia doi au suferit leziuni corporale.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la fața locului a rezultat faptul că între Ioan Doboș, pe de o parte și alți trei bărbați, pe de alta parte, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan. Cei trei l-au luat la bătaie pe Doboș, lovindu-l cu pumnii și picioarele. Acesta a ripostat și s-a înarmat cu două cuțite pe care le-a găsit pe o masa din încăpere, cu ajutorul cărora a cauzat leziuni la doi dintre agresorii săi.

În urma conflictului, Dorin Radu, de 35 de ani și Marinel Ruja (cu aceeași vârstă), au fost transportați la spitalul din Blaj unde le-au fost acordate îngrijiri medicale și unde au fost diagnosticați, primul cu plăgi tăiate la nivelul brațului stâng și șoc hemoragic iar cel de-al doilea cu plagă înjunghiată abdominală penetrantă în regiunea supraombilicală, ambii rămânând internați în spital.

Urmare a cercetărilor efectuate în cauză și a concluziilor formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba, care a stabilit că victimele prezentau plăgi de natura celor care pun în primejdie viața, Doboș a fost acuzat de tentativă de omor calificat și a fost judecat în stare de arestat preventiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare În APRILIE 2024, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au înregistrat scadere cu 1673 sosiri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea