Tribunalul Alba: 10 ani de închisoare pentru Ioan Doboș, tânărul acuzat de tentativă de omor după un scandal izbucnit la Bucerdea Grânoasă

Ioan Doboș, tânărul în vârstă de 28 de ani implicat într-un scandal produs la începutul lunii februarie între 4 bărbați din Bucerdea Grânoasă, a fost condamnat  de Tribunalul Alba la la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia, în termen de 10 zile de la comunicare.

Reamintim ca la data de 6 februarie a.c. Poliția Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la o locuință din localitatea Bucerdea Grânoasă, între 4 bărbați, s-a produs un scandal spontan în urma căruia doi au suferit leziuni corporale.

ELIT

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la fața locului a rezultat faptul că între Ioan Doboș, pe de o parte și alți trei bărbați, pe de alta parte, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan. Cei trei l-au luat la bătaie pe Doboș, lovindu-l cu pumnii și picioarele. Acesta a ripostat și s-a înarmat cu două cuțite pe care le-a găsit pe o masa din încăpere, cu ajutorul cărora a cauzat leziuni la doi dintre agresorii săi.

În urma conflictului, Dorin Radu, de 35 de ani și Marinel Ruja (cu aceeași vârstă), au fost transportați la spitalul din Blaj unde le-au fost acordate îngrijiri medicale și unde au fost diagnosticați, primul cu plăgi tăiate la nivelul brațului stâng și șoc hemoragic iar cel de-al doilea cu plagă înjunghiată abdominală penetrantă în regiunea supraombilicală, ambii rămânând internați în spital.

Urmare a cercetărilor efectuate în cauză și a concluziilor formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba, care a stabilit că victimele prezentau plăgi de natura celor care pun în primejdie viața, Doboș a fost acuzat de tentativă de omor calificat și a fost judecat în stare de arestat preventiv.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

5 Comentarii

Carcotasul 20 mai 2014 at 13:49

Asta-i justitia romana, baga in puscarie prapaditi, chiar daca sunt in legitima aparare! Ce Dracu, atat de greu ii de inteles, ca de fapt a fost atacat de 3 persoane, si sa-a aparat cum a putut? Provocatorii militiei, aia care fac lucrurile murdare la comanda, nu i-a nimeni la purecat? Nu se mai aude nimnic de Iulian Zamfir, ala care a provocat acea tentativa de viol, cand a fost omorat un violator homosexual!

NIK 20 mai 2014 at 14:14

Halal justitie !! daca te aperi ajungi la racoare ,mai bine stai si o iei …..RUSINE!!!

Cetateanul 21 mai 2014 at 10:11

Este inuman sa condamni in tanar la 10 ani de inchisoare dupa o fapta comisa pe fondul consumului de alcool.

Carcotasul 21 mai 2014 at 12:21

Nu numai pe „fondul consumului de alcool”, el a fost atacat de 3 persoane si s-a aparat cum a putut! Mie „imi miroase”, a provocare facuta de provocatorii militiei! Si acum militia are persoane de cea mai joasa speta, care sunt folosite pentru provocare de infractiuni! Imi amintesc ca maistrul Pop de la IUGTC, a fost bagat in puscarie 1 an si jumatate de catre „marele politist Bodea”, folosiduse pentru al provoca de un violator si un hot, ca lucra cu soferi, si violatorul i-a bagat in buzunarul de la piept a halatului o bacnota marcata de 25 lei(o butelie si jumatate de vin de Jidvei, sau 3/4$), ca i-a dat un spray pentru pornire a camionului! Fiul lui Silviu Bianu, a omorat om de vreo 4 ani si inca nu „ii priponit”!

Carcotasul 21 mai 2014 at 12:29

Sunt curios dac nu cunva a avut „avocat din oficiu”, ca ala ii ales de militie. Daca cumva a fost Campeanu Valentin, atuci saracul, „nu mai avea nevoie de procuror”!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...