Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Dacă ai VOCE, dacă îţi place MUZICA sigur te interesează această ŞTIRE. Câte SCAUNE poţi să întorci?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Competiţia care a ţinut în faţa televizoarelor milioane de români revine cu sezonul al IV-lea în această toamnă, dar înainte de marele concurs au loc preselecţiile care au început luni, 12 mai.

Smiley, Loredana şi albaiulianul Marius Moga caută şi în acest an o Voce a României, iar primul pas pentru a deveni este să te înscrii, completând formularul de pe site-ul vocearomaniei.protv.ro. Judeţul Alba a avut reprezentanţi şi la ediţiile anterioare însă nici unul nu a intrat în graţiile juraţilor.

La preselecţii sunt aşteptaţi toţi cei care cred că pot ridica o sală în picioare  şi pot întoarce faimoasele scaune ale antrenorilor în câteva clipe. Fiecare concurent va avea şansa să demonstreze ca are ingredientele de succes pentru a deveni Vocea României, un titlul atât de râvnit, care înseamnă mai mult decât simpla câştigare a unui concurs: înseamnă şansa unică de a începe construirea unei cariere adevărate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia Duminică, 21 iulie 2024, ora 19.30, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Skepsis vă invită la o o nouă seară de teatru în aer liber! Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea