Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Dacă ai VOCE, dacă îţi place MUZICA sigur te interesează această ŞTIRE. Câte SCAUNE poţi să întorci?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Competiţia care a ţinut în faţa televizoarelor milioane de români revine cu sezonul al IV-lea în această toamnă, dar înainte de marele concurs au loc preselecţiile care au început luni, 12 mai.

Smiley, Loredana şi albaiulianul Marius Moga caută şi în acest an o Voce a României, iar primul pas pentru a deveni este să te înscrii, completând formularul de pe site-ul vocearomaniei.protv.ro. Judeţul Alba a avut reprezentanţi şi la ediţiile anterioare însă nici unul nu a intrat în graţiile juraţilor.

La preselecţii sunt aşteptaţi toţi cei care cred că pot ridica o sală în picioare  şi pot întoarce faimoasele scaune ale antrenorilor în câteva clipe. Fiecare concurent va avea şansa să demonstreze ca are ingredientele de succes pentru a deveni Vocea României, un titlul atât de râvnit, care înseamnă mai mult decât simpla câştigare a unui concurs: înseamnă şansa unică de a începe construirea unei cariere adevărate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Abigail Avanpremiera Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode Gen Film: Horror, Thriller Durată: 95 min Rating: N 15 După ce niște infractori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea