Rămâi conectat

Politică Administrație

Dan Şova: Eu am vrut să-l cunosc pe Florin Roman pentru că mi-a furat porecla

Dragoş Suciu

Publicat

în

Telenovela politică Dan Şova – Florin Roman nu a ajuns la final. Ministrul Transporturilor a dat astăzi Ordinul de începere a lucrărilor la Autostrada Sebeş – Turda, pentru loturile 3 şi 4, iar cu această ocazie jurnaliştii l-au întrebat despre Omul Marilor Proiecte din judeţul Alba, care a lipsit de la inaugurare.

Dan Şova a spus că Victor Ponta sau Liviu Dragnea nu au auzit de vicepreşedintele CJ Alba, însă el a fost interesat să-l cunoască din simplul motiv că i-a furat porecla, el fiind Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură, de interes naţional şi investiţii străine, iar colegii jurnalişti i-au asociat titulatura cu Ministrul Marilor Proiecte.  Între timp a auzit că în Alba a apărut Omul Marilor Proiecte şi a vrut să vadă despre cine e vorba.

Şova s-a arătat amuzat de gluma unui jurnalist de 1 Mai, care a spus că „Roman va începe lucrările la Sebeş”, la precizarea ministrului că în 10 mai va da Ordinul de începere a lucrărilor la Turda.

Dan Şova reiterează cu fiecare ocazie că singurul merit al Autostrăzii Sebeş Turda il are Guvernul Ponta.

Citeste si Autostrada Sebeş-Turda| Şova: În 20 mai vor începe lucrările la Turda. Nu va mai dura mult şi vom demara lucrările şi pentru loturile 1 şi 2

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei Administrația comunei Mirăslău, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea și eficientizarea energetică a clădirii sediului primăriei. Citește și: Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea